El SantCu femení es retroba amb la victòria amb una golejada contra el Viladecans

La intensitat de les de Juli Garcia s'ha vist reflectida al marcador amb un 5-1

'És el partit més complet que hem disputat'. Amb aquestes paraules ha celebrat l'entrenadora del primer equip femení del Sant Cugat FC, Juli Fernández, l'enfrontament d'aquest diumenge contra el Viladecans, que ha acabat en golejada. Ha estat un 5-1 que retroba les vermell-i-negres amb la victòria, després de l'empat de la setmana passada contra el Santa Susanna. Mónica Casado amb un doblet, Elisabet Romero, Paula Bolta i Elena Benítez han estat les autores dels gols del conjunt santcugatenc.

La tècnica del SantCu, Juli Garcia, ha posat en valor que el seu conjunt ha "agafat les regnes des del principi". El marcador l'ha obert al minut 12 Mònica Casado i, poc després, el Viladecans responia de penal, després d'una falta a l'àrea de la portera, Houda Benadiz. Ha materialitzat el gol de les viladecanenques Ainhoa Sánchez.

Un empat momentani al marcador del qual les de Garcia s'han refet ràpidament. La primera part ha acabat amb un 3-1 al marcador, amb un altre gol de Mònica Casado (26') i una diana de Paula Bolta (38').

Després del descans, les vermell-i-negres han mantingut el peu a l'accelerador, mantenint una intensitat i un ritme que les ha portat a eixamplar distàncies amb les rivals. Els gols que han deixat el lluminós en 5-1 els han fet Elena Benítez (49') i Elisabet Romero (60').

La jornada 7 de Preferent acaba amb el SantCu en tercera posició; la setmana que ve visiten el camp de la Guineueta, conjunt que es troba a la part baixa de la classificació.

Juli Garcia

Segurament ha estat el partit més complet que hem disputat. Hem agafat les regnes des del principi i ens hem refet malgrat encaixar un gol.