Empat sense gols entre el SantCu masculí i el Borges Blanques

Malgrat tenir ocasions de marcar, locals i visitants es queden amb un punt cadascun


  • Comparteix:

El primer equip masculí del Sant Cugat FC ha empatat (0-0) amb el CF Borges Blanques en la setena jornada del Grup 2 de Primera Catalana. Partit força travat a la ZEM Jaume Tubau, on ambdós equips han disposat de suficients ocasions per haver obert el marcador. La pròxima jornada, els d'Eric Chalamanch es desplaçaran fins a la capital de l'Anoia, on es veuran les cares contra l'Igualada CF.

Un partit força travat en una primera meitat on hi ha hagut poques aproximacions per part dels dos conjunts. Més enllà de xuts llunyans o pilotes a l'àrea, ha estat Carlos Seron qui ha estat més a prop d'obrir la llauna, però la pilota no ha anat a porteria.

Amb un marcador de taules ha encetat una segona part on els dos equips han continuat aproximant-se a l'últim terç del camp. En el minut 60, ha arribat el que podia ser el primer gol del partit, però l'àrbitre l'ha anul·lat per falta en atac del jugador borgenc.

En el tram final, els nois d'Eric Chalamanch han forçat molt més la defensa rival i han creat més situacions de perill. Tot i això, la falta d'encert i algunes errades han fet que el marcador no es mogués i hagi acabat el partit amb empat sense gols.



Eric Chalamanch

Ha faltat la darrera passada, arribàvem molt trencats i quan arribaves a l'àrea hi havia poca gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.