El SantCu es queda a un pam de la victòria i s'ha de conformar amb l'empat

Una gran segona part dels vermell-i-negres esgarrapa un punt contra el Turó de la Peira

Un SantCu masculí necessitat de victòries s'ha hagut de conformar amb un empat (2-2) contra el Turó de la Peira, rival directe a la taula de classificació del grup 2 de Primera Catalana. Els d'Eric Chalamanch han aconseguit igualar el marcador en les dues ocasions en què els visitants s'han avançat. La primera meitat del partit ha portat la batuta el conjunt de Nou Barris, i la reacció dels santcugatencs ha hagut d'esperar al segon temps, amb un joc que ha permès generar ocasions de perill a l'àrea rival. Els gols, això sí, han arribat de córner i de penal. Així, el SantCu es queda al 10è lloc de la classificació, a l'espera que acabi la jornada. El proper rival dels vermell-i-negres és el cuer, l'Alguaire.

Els primers compassos del partit han tingut el Turó de la Peira com a dominador. La defensa intensa dels barcelonins ha incomodat el SantCu. Tant, que en el primer contracop, al minut 4, s'ha topat amb el 0-1 al marcador. Una internada per la dreta de Santiago Rico ha obert el marcador, cosa que ha provocat que els vermell-i-negres anessin a remolc, sobretot durant tota la primera part. Un primer temps on els visitants han optat per defensar el resultat favorable.

A la segona part els d'Eric Chalamanch han sortit endollats, amb les idees més clares per desfer-se de les línies defensives i generar ocasions de perill. Guillem Benet ha imposat les taules amb un gol de penal al minut 57. Malgrat la confiança, que s'ha traduït en ocasions que no s'han materialitzat en gols, els visitants han aconseguit posar-se per davant de nou, amb una diana de Ryuji Miyamatsu.

El 2-2 definitiu ha arribat de córner: l'ha picat Guillem Benet i ha rematat de cap Àngel Pomar.

"Ens està costant molt entrar als partits", admès el tècnic santcugatenc, que ha lamentat que en molts partits d'aquesta temporada els seus jugadors van "a remolc". "Ens està matant no posar-nos per davant al marcador", ha apuntat.

Aquest era un partit de necessitats: els santcugatencs arribaven a l'11a posició, amb 12 punts; els de Nou Barris, al 14è lloc, amb 11 punts. Ara, el SantCu es queda al 10è lloc de la classificació, a l'espera que acabi la jornada.

Eric Chalamanch

Ens està costant molt entrar als partits i anem a remolc. Ens està matant no posar-nos per davant al marcador.