Rubén Hurtado, nou entrenador del primer equip femení del Sant Cugat FC

Hurtado va ser entrenador del filial masculí del conjunt vermell-i-negres durant tres temporades


  • Comparteix:

Hurtado amb el president del SantCu i altres membres del club / Foto: Sant Cugat FC

Hurtado amb el president del SantCu i altres membres del club / Foto: Sant Cugat FC

Rubén Hurtado és el nou entrenador del primer equip femení del Sant Cugat FC. El club ha anunciat aquest dimarts la incorporació del tècnic, que ja sap què és entrenar a un conjunt vermell-i-negre. Hurtado va ser entrenador del filial masculí durant tres temporades, i ara agafa les regnes de les santcugatenques en la seva primera experiència en el futbol femení. El segon entrenador, Arturo Rodríguez, també és de la casa. Rodríguez va ser jugador del SantCu durant tota la seva carrera i durant les temporades 21-22 i 22-23 va ser entrenador del filial femení.

En un comunicat, l'entrenador santcugatenc assegura que arriba "amb les piles carregades, plens d'il·lusió i amb ganes d'encarar el repte de tornar a casa". Per la seva banda, la junta directiva i l'àrea esportiva del club consideren a Hurtado "a persona indicada per assumir el projecte". Aquest dilluns, la plantilla ja va saber la notícia de la incorporació del flamant tècnic, que s'estrenarà al camp del Porqueres aquest diumenge.

Des de la dimissió de l'anterior entrenador, Juli Garcia, el coordinador de la secció de futbol femení, Tono Cadevall, s'ha fet càrrec de l'equip durant tres jornades. El SantCu femení és sisè amb 24 punts i a 10 del líder, el Levante Las Planas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.