Un gol d'estratègia del Girona al 89 condemna el SantCu a la derrota

Les santcugatenques han perdut (0-1) contra les gironines en el darrer sospir

El primer equip femení del SantCu ha perdut (0-1) davant el Girona a la jornada 19 de Preferent de futbol. El partit ha estat molt igualat amb ocasions per als dos equips, però les visitants han arribat als darrers minuts amb més ritme. Les gironines ocupen la tercera plaça i tenen l'objectiu d'intentar assolir l'ascens. Les de Rubén Hurtado han competit durant tot el partit, però s'han vist superades en el darrer sospir del matx. Les santcugatenques visiten la propera jornada el camp del Levante las Planas B, líder invicte de la categoria.

El partit ha començat amb dos equips que tenien un objectiu comú, la possessió de la pilota. La primera part ha estat molt igualada amb dues ocasions clares de les gironines, però la més clara ha estat per al SantCu després que una jugadora visitant evités sota la línia el gol vermell-i-negre. Amb l'empat inicial s'ha arribat al descans.

A la represa, el SantCu ho ha intentat amb la pilota aturada amb dues faltes que no han trobat el camí del gol. El Girona també ha obligat a lluir-se a la portera vermell-i-negra Laura Puig. Les gironines han estirat línies i han disposat d'una oportunitat immillorable amb un xut errat a porta buida. El gol decisiu ha arribat gairebé sobre la botzina a la sortida d'un córner que ha rematat Alba Inglés per certificar el triomf.

Abans del xiulet final, el SantCu ha tingut una ocasió molt clara per empatar, però sense encert a la rematada. El tècnic, Rubén Hurtado, destaca la bona feina de l'equip, però sense premi.