El Júnior B fa un pas important per aconseguir l'ascens a Segona Territorial


  • Comparteix:

El Júnior B aconsegueix un important empat al camp de l'Hortonenc en l'anada de la promoció d'ascens a la Segona Territorial de futbol. El conjunt santcugatenc domina el partit, però arriba al descans perdent per 1 a 0. En una bona segona part, el Júnior empata i deixa l'eliminatòria pendent del partit de tornada a Sant Cugat.

Pas important del segon equip del Júnior de futbol per tal d'aconseguir l'ascens a la Segona Territorial. L'equip entrenat per Xavier Berenguer obté un valuós empat a 1 gol al camp de l'Hortonenc en l'anada de la promoció. Tot i el bon resultat, el partit va ser difícil, i tot i dominar el joc, els santcugatencs van arribar al descans perdent per 1 gol a zero en l'única ocasió dels locals. En la segona part, el Júnior no va baixar els braços i va seguir insistint. Fruit d'aquest millor joc, els vallesans van aconseguir l'empat en els primers minuts de la represa i van aguantar el resultat fins al final dels noranta minuts. El davanter del Júnior, Marc Cascales, comenta la dificultat del matx.

Marc Cascales

Ells tenien el camp molt per la mà. Nosaltres, a l'estar acostumats al camp de gespa, ens va costar entrar en el partit.


Amb aquest resultat, el Júnior parteix de favorit en el partit de tornada. A més a més, l'equip santcugatenc intentarà aprofitar que l'Hortonenc no està acostumat a jugar en camps de gespa per tal de sentenciar l'eliminatòria. Cascales diu que si imposen el seu joc des del començament no han de tenir problemes.

Marc Cascales

Si comencem a tocar no crec que tinguem molts recursos per contrarrestar-ho. Hem d'imposar el nostre joc.


El partit de tornada es jugarà a Sant Cugat dissabte a les 16.30 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.