La Federació Catalana de futbol, reconeix els èxits santcugatencs


  • Comparteix:

Els quatre equips de futbol de la ciutat, Sant Cugat Esport, Junior, Penya Blaugrana i Mirasol, rebran avui de mans de la Federació Catalana, els premis als èxits esportius d'aquesta temporada. La nit dels campions reconeixerà el mèrit dels ascensos d'alguns dels equips de futbol base de la ciutat.

Avui a les vuit del vespre se celebra al Petit Palau de la Música Catalana la 'nit dels campions', un acte que anualment organitza la Federació Catalana de Futbol amb l'objectiu de premiar als equips campions de la temporada 2006/2007. I entre els convidats a aquesta entrega de premis hi haurà representats els quatre clubs de la nostra ciutat, que enguany han aconseguit diversos títols i ascensos en les categories de base del futbol català.
Un dels conjunts santcugatencs premiats serà el cadet de la Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stòichkov, que aquesta temporada ha assolit el títol de campió de la segona divisió, a més d'assolir l'ascens a primera. Per JOsep Maria Félez però, hi ha algunes diferències
entre la gala d'enguany i la de temporades anteriors.

Josep Maria Félez

Em sembla que és la vuitena vegada que hi anem. A diferència d'anys anteriors, avui és només l'entrega de premis, i tot plegat queda una mica fred


En categoria infantil el representant santcugatenc és el Junior Futbol Club, que enguany s'ha proclamat campió de la segona divisió infantil. Un èxit que, igual que en el cas de la Penya, comporta l'ascens de l'equip a la primera divisió. El responsable de la secció de futbol del Junior Sergi Renieblas, ens fa un anàlisi del que suposa un èxit com aquest per al club.

Sergi Renieblas

Aquesta és una consecució que fa molta il·lusió. És un gran èxit que esperem que segueixi així


Això pel que fa al futbol onze, però els èxits no acaben aquí. En futbol-7, i per tant en categories inferiors, els triomfs santcugatencs també se succeeixen. Per exemple en el Mirasol-Baco unión, que s'ha endut el títol de lliga de la primera divisió i ha assolit, automàticament, l'ascens a preferent, màxima categoria del futbol de base català. El president del club, Francesc Argemí parla amb orgull del premi i de l'equip premiat.

Francesc Argemí

És un ascens històric pel nostre club. L'any que ve equips com Barça i Espanyol jugaran a les nostres instal·lacions


I per últim ens queda parlar del Sant Cugat Esport que, lluny de voler-se quedar enrere, ha aconseguir situar un dels seus millors conjunt a la nit dels campions. Es tracta del prebenjamí, que ha guanyat amb molta autoritat el títol de lliga. Per aquest motiu el president del club Toni Tàrrega treu pit amb aquest conjunt.

Toni Tàrrega

S'ha d'agrair als xavals. No han perdut cap partit, i aquest és un mèrit per tota la ciutat


En aquesta catorzena edició de la nit dels campions, els santcugatencs contrastem la bona salut del futbol base de la nostra ciutat. Però aquest bon moment també ha de servir com a al·licient per seguir treballant de cara al futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.