Es deixen remuntar


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 1 gol a 3 davant l'Olimpic Can Fatjó. Els d'Andoni Ortolà, que juguen 53 minuts amb un home més, són incapaços de mantenir l'avantatge al marcador. Els rubinencs remunten el marcador sense problemes gràcies al bon estat de forma física.

Els d'Andoni Ortolà han sortit al terreny de joc molt concentrats. Durant els primers 45 minuts, el SantCu ha sabut crear perill davant d'un Olimpic Can Fatjó adormit i a l'expectativa. Amb un home més al terreny de joc des del minut 37, els santcugatencs s'han avançat al minut 61 gràcies a una assistència de Miguelito a Boria.

L'avantatge ha durat 4 minuts. L'Olimpic ha empatat el matx amb un gol que ha estat el revulsiu rubinenc. Els visitants s'han fet amb la possessió de la pilota i han aconseguit el segon i el tercer gol que sentenciaven el matx.

Amb aquest resultat, els d'Andoni Ortolà se situen en la zona de promoció per la permanència. A set jornades per finalitzar la lliga, els santcugatencs afrontaran cada partit com una final per tal de no perdre la categoria. Escoltem el tècnic santcugatenc Andoni Ortolà.

Andoni Ortolà

Ara ja són finals i ja no hi ha canvi de xip. Són rivals directes tots els partits que juguem, són finals.








El proper partit del Sant Cugat Esport serà el 19 d'abril. Els d'Andoni Ortolà visiten el Sant Hilari, conjunt situat en zona de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.