Joan Salabert, nou president del CFU Mira-sol Baco


  • Comparteix:

Joan Salabert, nou president del CFU Mira-sol Baco

Joan Salabert, nou president del CFU Mira-sol Baco

Joan Salabert és des de dissabte el nou president del CFU Mira-sol Baco en ser l'únic candidat a la presidència de l'entitat. Salabert s'ha marcat com a objectius del seu mandat consolidar el futbol base i l'ascens del primer equip a Segona Territorial.

Prop d'una trentena de socis han assistit a l'assemblea extraordinària del CFU Mira-sol Baco per donar el seu suport al que s'ha convertit en el nou president de l'entitat, Joan Salabert. Salabert, que des de fa sis anys estava a la junta directiva de l'entitat, agafarà les regnes del club després que Francesc Argemí hagués de deixar la presidència de l'entitat per motius laborals. El nou president ha estat l' únic candidat que s'ha presentat després que Pepe Jurado anunciés la seva renúncia com a candidat i passés a formar part del nou projecte de Salabert. La junta directiva s'amplia i Pepe Jurado serà el vicepresident responsable del primer equip.

Salabert valora molt positivament que Jurado formi part de la directiva i creu que és important que es facin eleccions amb programes ben definits per part dels candidats.

Joan Salabert

És enriquidor que hi hagi visions diferents i que a partir d'ara en unes eleccions s'hagi de presentar un programa i defensar-lo. Això és bo per a l'esport local.



A més, el nou president ha promès treball i esforç per tirar endavant el club amb un projecte ambiciós on la consolidació del futbol base amb prop de 200 jugadors i l'ascens del primer equip són algunes de les propostes presentades als socis del club. A l'assemblea també s'han aprovat les comptes de l'exercici anterior i el pressupost per a la nova temporada. Una nova etapa s'obre al CFU Mira-sol Baco amb Joan Salabert com a president.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.