Junior i Sant Cugat, eliminats als vuitens del MIC


  • Comparteix:

El SantCu ha caigut eleminat pel campió del torneig, l'Espanyol

El SantCu ha caigut eleminat pel campió del torneig, l'Espanyol

Els equips benjamí del Sant Cugat Esport i del Junior han caigut eliminats al torneig MIC d'Andorra després de classificar-se a la fase prèvia. Els vermell-i-negres han perdut davant l'Espanyol, el campió, per 1 gol a 3, mentre que els blau-i-negres també han estat derrotats pel Tecnofutbol España per 1 a 2.

El prestigiós torneig internacional MIC, que s'ha disputat a Andorra, ha coronat l'Espanyol com a dominador de les categories prebenjamí i benjamí. L'Espanyol s'ha imposat al Barça a les finals. La participació santcugatenca ha estat força destacada. El Junior i el Sant Cugat Esport han caigut derrotats a vuitens de final, però han fet un bon paper. Els vermell-i-negres han caigut per 1 gol a 3 davant el campió, l'Espanyol. Els santcugatencs venien de trealitzar una bona fase prèvia ambs dues victòries i empat. De la seva banda, el Junior perdia per 1 a 2 davant el Tecnofutbol España als vuitens de final. Els blau-i-negres aconseguien dos triomfs i una derrota a la fae prèvia. El futbol santcugatenc continua demostrant que té un alt nivell.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.