Només l'Alcoià és capaç de guanyar


  • Comparteix:

Imatge del porter santcugatenc, Fenrando Maestro

Imatge del porter santcugatenc, Fenrando Maestro

Mals resultats per als santcugatencs que militen a la Segona B i Tercera Divisió de futbol. Tot derrotes a excepció de l'Alcoià de Fernando Maestro, que tot i guanyar (1-3), ho ha fet en detriment del també santcugatenc Toni Rodríguez, del Santboià.

L'enfrontament entre els santcugatencs Toni Rodríguez i Fernando Maestro, ha caigut de la banda visitant (1-3). Amb aquesta derrota el Santboià se situa a la zona perillosa de la taula, just per sobre de les places de descens. Per contra, l'Alcoià suma nou punts i és a només un de la promoció d'ascens. Al capdavant de la taula hi ha un Sant Andreu imparable que avui s'ha desfet (0-2) de l'Sporting Mahonès de Joan Esteva. El conjunt balear cau fins a la zona mitja del grup tres de la Segona B.

A la Tercera Divisió, derrota per la mínima de l'Espanyol B al camp del Castelldefels. Lucas Porcar ha jugat els 90 minuts, però no ha pogut ajudar l'equip ha obtenir un resultat millor.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.