Puig:'Tot i ser un amistòs, contra el Sants podrem veure el nostre nivell'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior FC rep el Sants del santcugatenc Julià Garcia aquest diumenge a les set de la tarda en el darrer amistòs de la pretemporada blau-i-negre. Un matx que el tècnic de Junior veu com una bona prova per mesurar les forces davant un altre equip de Primera Catalana.

A menys d'una setmana de l'inici del campionat i sense haver sumat cap victòria en els quatre partits disputats fins el moment, els santcugatencs intentaran millorar la seva imatge davant el Sants de Julià Garcia. Contra els barcelonins, l'entrenador del Junior, Francesc Puig, podrà disposar de tota la plantilla, circumstància que aprofitarà per intentar buscar un onze amb el qual iniciar la temporada el 10 de setembre contra el Figueres.

L'entrenador del Junior, Francesc Puig, destaca la importància d'aquest enfrontament contra el Sants per tal de veure en quin estat es troba l'equip.

Francesc Puig

Aquest diumenge el partit contra el Sants és important per veure com estem respecte els rivals de Primera Catalana.



El matx es disputa a partir de les set de la tarda a les instal·lacions del Junior. En l'anterior partit contra un equip de Primera Catalana, l'Olímpic Can Fatjó, els santcugatencs van caure golejats (4-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.