El Girona deixa escapar la victòria en el temps afegit

El Girona dels santcugatencs Benja i Migue empata (2-2) en el camp del Vila-real B en la 9a jornada de Segona Divisió. Amb tots dos santcugatencs a l'onze inicial, el Girona veu com els castellonencs empaten el matx en el minut 92.

El conjunt gironí ha estat sempre per davant en el marcador en un partit on ha destacat Coro pel Girona, donant la passada del primer gol a Dorca en el minut 33 i fent el segon en el 63. Els gironins, amb Migue a l'eix de la defensa i Benja a la punta d'atac fins el minut 55, han vist com el Vila-real B empatava en dues ocasions gairebé amb el temps complert, aconseguint l'empat a un en el minut 43 mitjançant Kiko Olivas i el definitiu dos a dos en el 92 amb un cop de cap de Lejeune. El Girona ha jugat amb un home menys des del minut 46 per expulsió de Dani Tortolero.

Amb aquest punt els gironins es queden molt a prop del descens amb set punts. La propera jornada reben el Cartagena.