L'Alcoià cau per la mínima al camp del líder


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Alcoià de Fernando Maestro perd (1-0) contra l'Hércules en la novena jornada de Segona Divisió. Maestro i els seus companys han tingut ocasions per endur-se el partit, però el conjunt rival ha aprofitat un rebuig del porter santcugatenc per fer l'únic gol del matx en el 46 obra de Míchel.

El derbi alacantí entre Hércules i Alcoià ha deparat un partit en què els visitants han sortit sense complexes en el camp del líder i on s'ha vist bon futbol sobretot en el primer temps. A l'inici del segon, Míchel ha fet el gol de la victòria per un Hércules al qual li han expulsat el seu entrenador Juan Carlos Mandià i el migcentre Tiago Gomes. L'Alcoià ha buscat el gol de l'empat sense sort, mentre Maestro ha aturat les poques ocasions de les que ha gaudit l'Hércules.

Amb aquesta derrota l'Alcoià se situa a la zona mitja baixa de la taula amb vuit punts. La setmana vinent els alacantins reben el Barça B d'Eusebio Sacristán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.