Cugat.cat i la Penya Blaugrana Sant Cugat donaran entrades per anar al Miniestadi a veure el Barça B


  • Comparteix:

Cugat.cat i la Penya Blaugrana regalaran entrades per anar al Miniestadi

Cugat.cat i la Penya Blaugrana regalaran entrades per anar al Miniestadi

Els programes 'Vermell-i-negre' i 'Esport en marxa' de Cugat.cat regalaran als oients, per gentilesa de la Penya Blaugrana Sant Cugat, dues entrades dobles per anar a veure el Barça B al Miniestadi. Aquests programes anunciaran els guanyadors el cap de setmana anterior al partit.

Aquells oients que vulguin veure el Barça B al Miniestadi tindran l'oportunitat d'aconseguir dues entrades dobles. El programa 'Vermell-i-negre', presentat per Axel Camarasa i Àlex Fàbrega, donarà a conèixer els dos guanyadors els dissabtes entre les dues i dos quarts de tres del migdia, hora en què s'emet el programa. L''Esport en marxa', conduït per Joan Garcia, donarà les dues entrades dobles els diumenges entre les vuit i les nou del vespre.

Cugat.cat, per gentilesa de la Penya Blaugrana Sant Cugat, regalarà les entrades el cap de setmana abans que el Barça B jugui al Miniestadi. Per tant, aquest cap de setmana hi haurà els quatre primers guanyadors perquè els d'Eusebio Sacristán juguen a casa el divendres de la setmana vinent a les nou del vespre contra l'Almeria, recent descendit de Primera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.