El SantCu rep el gol de l'empat a tres minuts del final al camp de l'Espluguenc

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport empata (1-1) al camp de l'Espluguenc després de jugar amb 10 jugadors des del minut 5. Els santcugatencs han fet un partit molt físic contra un rival que ha mantingut la possessió de pilota, i Abdul ha aconseguit avançar els vermell-i-negres al minut 70. A tres minuts per al final, però, l'Espluguenc ha fet un gol amb un fort xut des de fora de l'àrea i ha fet l'empat.

Tal i com ha afirmat José Luis Duque, semblava que el SantCu estava predestinat a no vèncer en el partit d'aquesta 24a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Davant un rival amb el plantejament tàctic de tenir la pilota controlada i en un camp molt ample, els santcugatencs han vist com se'ls complicava el matx ja en el minut 5. Ori Alcázar ha tallat una clara ocasió visitant amb una falta quan el davanter visitant es quedava sol davant el porter. Els de Duque s'han quedat amb 10 i han treballat per igualar les forces amb un gran desplegament físic, i s'han vist recompensats en el minut 70. Abdul ha recollit un refús després d'una jugada a la banda i, des de la frontal de l'àrea, i ha xutat amb l'esquerra per avançar el seu equip. Quan semblava que els tres punts volaven cap a Sant Cugat, l'Espluguenc ha aprofitat una bona internada pel lateral i, amb un gran xut des de lluny, ha posat les taules al partit. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, destaca l'expulsió com un element clau en el desenvolupament del matx.

José Luis Duque

Ens ha fet remar molt en contra, ens ha marcat molt, 11 contra 11 les forces haguessin estat igualades.

Tot i l'empat, els resultats afavoreixen els santcugatencs, que amplien distàncies amb el tercer, el La Múnia. Els de l'Alt Penedès han perdut al camp del Can Vidalet. Ara, el SantCu té 48 punts, dos més que el La Múnia, i la setmana que ve té l'oportunitat de seguir ampliant distàncies. Els de Duque reben el Vallirana.