Jornada negativa per als santcugatencs que militen a Segona Divisió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Lucas Porcar

Imatge d'arxiu de Lucas Porcar

El Vila-real B del santcugatenc Lucas Porcar empata (1-1) davant el Còrdova. El Girona dels santcugatencs Migue i Benja perd (2-1) en la seva visita a l'Osca i perd una oportunitat per apropar-se a la permanència. I l'Alcoià de Fernando Maestro, que no ha jugat, perd (3-0) a Riazor davant el Deportivo de la Corunya.

La 29a jornada de Segona Divisió no ha estat positiva per als santcugatencs que militen en aquesta categoria. L'únic equip que ha aconseguit sumar ha estat el Vila-real B de Lucas Porcar, que ha jugat 77 minuts i que ha empatat (1-1) amb el Còrdova. Amb aquest punt els de La Plana de Castelló ocupen la 16a posició a la classificació amb 33 punts, sis per sobre del descens. En canvi, el Girona de Migue i Benja perd l'oportunitat d'apropar-se a la permanència en perdre (2-1) amb l'Osca, rival directe. Migue ha jugat 80 minuts i Benja ha sortit al camp en el minut 77. Amb aquesta derrota els gironins continuen en la zona de descens, en la 21a posició amb 23 punts, a sis de la salvació. I l'Alcoià de Fernando Maestro, que no ha jugat, perd (3-0) en la seva visita al Deportivo de la Corunya. Amb aquesta derrota, els d'Alacant perden l'oportunitat de sortir de la zona de descens. L'Alcoià ocupa la 19a posició amb 27 punts, a dos de la permanència.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.