Duque tanca plantilla amb la incorporació de tres defenses i tres davanters


  • Comparteix:

Duque, Marroco, Carrión, Vallcorba, Corbi, Xavi i Martins en la presentació oficial

Duque, Marroco, Carrión, Vallcorba, Corbi, Xavi i Martins en la presentació oficial

El SantCu presenta les noves incorporacions a l'equip per la temporada que ve abans de marxar de vacances. Duque comptarà amb sis nous jugadors, tres defenses i tres atacants, per afrontar amb garanties de permanència la Primera Catalana. Causen baixa Raimon, Uri, Carlos i Serrano, els dos últims per incorporar-se a l'Olesa i el Ripollet respectivament. L'equip se'n va de vacances fins el 13 d'agost, dia previst per a l'inici de la pretemporada.

El SantCu ha volgut deixar la feina feta per marxar de vacances tranquil. Aquest dijous ha presentat els nous fitxatges, sis jugadors joves, que serviran per reforçar l'equip i cobrir les quatre baixes que s'han produït. Es tracta de tres homes per a la línia defensiva, Xavier Martín 'Xavi', procedent del San Lorenzo, Joaquin Medinilla 'Pipa' del Vilassar de Mar i Jordi Vallcorba del Mercantil de Nacional. Per la línia atacant les incorporacions han estat tres més, Javier Carrión del San Cristóbal, Josep Corbi 'Corbi' del Vilafranca i Èric Marroco també del Nacional Mercantil. Cinc dels sis s'han presentat aquest dijous i alguns d'ells han manifestat a Cugat.cat, en les seves primeres declaracions, que vénen a aprendre, a gaudir i a lluitar per assolir la permanència.

Nous fitxatges

M'agradaria fer gaudir la gent que vingui. / Aprendre molt. / Tenir minuts. / Vinc a gaudir i a guanyar.


El tècnic José Luis Duque assegura que els nous jugadors compensaran l'equip aportant veterania, els més experimentats, i i il·lusió els més joves.



José Luis Duque

Són gent que ve amb molta il·lusió, que saben que vénen a un gran club.



En el capítol de baixes, la llista la integren Raimon, Carlos, que marxa a l'Olesa, Uri i Serrano, que fitxa pel Ripollet.
L'equip s'ha acomiadat amb un sopar on també han assitit els nous fitxatges. A partir de demà inicien les vacances per tornar a la feina el 13 d'agost quan començarà la preparació per afrontar la nova temporada a la nova categoria, Primera Catalana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.