El SantCu duu al Campus de Llívia els seus valors


  • Comparteix:

Els joves futbolistes han provat l'excursió de muntanya / Font: Ferran Benet

Els joves futbolistes han provat l'excursió de muntanya / Font: Ferran Benet

Un total de 33 nens i 5 monitors han estat els protagonistes del 2n Campus de Llívia del Sant Cugat Esport, que s'ha dut a terme entre el 15 de juliol i aquest diumenge. Els joves jugadors santcugatencs d'entre 7 i 14 anys han gaudit del futbol i de moltes altres disciplines com el bàsquet, el futbol sala o excursions per la muntanya. El club ha volgut fer èmfasi als valors del club com a principal ensenyament durant l'estada.

Segona edició del campus a Llívia i consolidació de l'estada per part de l'entitat santcugatenca. Els 33 nens han après no només en l'aspecte futbolístic, sinó també en el de convivència i en el d'altres disciplines esportives. Els vermell-i-negres han jugat a bàsquet, futbol sala i han dut a terme excursions nocturnes i d'alta muntanya, entre d'altres activitats. El vicepresident esportiu del SantCu, Ferran Benet, enalteix els valors del Sant Cugat Esport com un dels principals aprenentatges del campus.

Ferran Benet

Molt satisfactòria, reforça la companyonia, referma el sentiment de pertinença del club i de Sant Cugat.


A més de totes aquestes activitats esportives, els joves membres del club van dur a terme tallers com crear samarretes amb motius del club i amb els colors del Sant Cugat Esport.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.