El SantCu femení, a remuntar el vol davant d'un dels rivals complicats de Preferent


  • Comparteix:

El SantCu vol tornar a somriure amb la primera victòria de la temporada

El SantCu vol tornar a somriure amb la primera victòria de la temporada

El Sant Cugat Esport femení juga contra l'AEM Lleida en la cinquena jornada de la categoria Preferent. Les vermell-i-negres intentaran guanyar el primer partit de la temporada contra les quartes classificades de la lliga. El partit entre santcugatenques i lleidetanes es disputa a la ZEM Jaume Tubau, aquest diumenge a tres quarts de cinc de la tarda.

El SantCu femení té aquest cap de setmana la difícil missió de superar el quart classificat de la Preferent, l'AEM Lleida. Les santcugatenques esperen sumar la primera victòria de la temporada davant d'un rival que ja va donar molts problemes al SantCu la temporada passada. Les lleidatanes van endossar un 5-0 a les vermell-i-negres en el partit d'anada i en el matx de tornada, les del Segrià es van endur els tres punts del Jaume Tubau guanyant per 1-3.

El matx entre el Sant Cugat Esport i l'AEM Lleida es disputarà a la ZEM Jaume Tubau a tres quarts de cinc de la tarda de diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.