El Sant Cugat Esport recupera Abdul i Xavi Martín per al derbi a Ripollet


  • Comparteix:

Abdul és un dels que torna a l'equip aquesta jornada

Abdul és un dels que torna a l'equip aquesta jornada

El Sant Cugat Esport disputarà aquest diumenge a les dotze del migdia el segon derbi de la temporada davant el Ripollet corresponent a la setena jornada del grup 1de Primera Catalana. El conjunt santcugatenc recupera Abdul i Xavi Martín, però perd Bonamic, sancionat amb un partit, per enfrontar-se a un Ripollet amb urgències donada la seva condició de penúltim classificat. Un triomf vermell-i-negre permetria als de José Luis Duque obrir una escletxa important amb un dels seus rivals directes.

Els derbis sembla que se li donen bé al SantCu aquesta temporada. Almenys, el primer i únic dels que ha disputat en aquest campionat a Cerdanyola (0-1) li ha suposat l'únic triomf aconseguit fins ara. Aquesta jornada la situació pot semblar propícia per tornar a sumar, però les circumstàncies del Ripollet potser el fan més perillós. Els ripolletencs encara no han guanyat cap partit, només sumen dos punts i estan immersos en les posicions de descens. Tot i la seva classificació, el tècnic del SantCu, José Luís Duque, considera que el Ripollet no ha tingut encert en aquest inici de lliga i que el que ha de fer el seu equip per guanyar és jugar a futbol sense pressió.


José Luís Duque

El Ripollet és un equip que està jugant bé però sense sort de cara a gol. Si guanyem aconseguirem un avantatge considerable. El que ha de fer el SantCu és jugar sense pressió.


El SantCu com a visitant ha aconseguit més rèdit que com a local. A més de la victòria a Cerdanyola, també ha sumat un punt al camp de l'Horta (1-1). A més, l'equip recupera efectius amb Xavi Martín i Abdul, que han estat algunes setmanes de baixa. Qui es perdrà el derbi és Bonamic, sancionat amb un partit per les dues targetes grogues que va veure diumenge passat davant el Lloret.

Aquest derbi vallesà de la Primera Catalana tindrà lloc diumenge a partir de les 12 del migdia al camp Municipal de Ripollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.