El Futbol Sala Sant Cugat continua líder en superar un rival directe

El Futbol Sala Sant Cugat guanya (7-5) el Sagarra en la novena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Després d'una primera part perfecte, a la segona, els colomencs han aconseguit donar la volta al marcador amb un final de partit d'infart. Els visitants però, molt agressius durant tot el matx, s'han quedat amb dos jugadors menys als últims segons, fet que han aprofitat els vermell-i-negres per sentenciar.

Cop d'autoritat el que ha donat el Futbol Sala Sant Cugat davant el Sagarra, rival directe a la classificació. Els santcugatencs han fet un primer temps perfecte i als 10 minuts ja guanyaven 2 a 0 gràcies als gols d'Àlex i Adri. Abans del descans, de nou Adri ha marcat el tercer. A destacar també el primer temps de Jordi Palau que amb una gran actuació ha mantingut la porteria a zero. A la represa però, els visitants han jugat de cinc des de l'inici i han retallat diferències amb dos gols. Quan més apretava el Sagarra, Pol en una recuperació en defensa ha marcat des de camp propi. Tot i això, els colomencs han aconseguit donar la volta al marcador amb tres gols, situant-se per primer cop en el partit per davant en el marcador. A les acaballes però, els gols d'Enrique Broto, Xavi i Òscar han donat el triomf als vermell-i-negres davant les protestes contínues dels visitants que han protestat molt el gol de Xavi, on reclamaven còrner. Unes reclamacions que han provocat dues expulsions. Amb aquests tres punts, els santcugatencs continuen líders amb 23 punts. El tècnic del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, considera que ha hagut una part per a cada equip, però la concentració en els minuts finals ha estat clau.

Dani Mosteiro

Hem fet una de les millors primeres parts i ells han arriscat a la segona. S'han posat per davant i al final de la segona part hem arribat més centrats i ha decantat el partit.

La propera setmana la competició s'atura i torna el cap de setmana del 16 de desembre quan el Futbol Sala Sant Cugat visitarà el Pineda de Mar.