Victòria del Junior B per situar-se quart a cinc punts de la zona d'ascens

Victòria del Junior B que el manté a prop de la zona d'ascens

El Junior B aconsegueix la victòria (3-2) davant el Tibidabo Torre Romeu en la 15a jornada del Grup 6 de Tercera Catalana. En el mateix grup la PB Sant Cugat ha caigut derrotat (4-3) al camp del Sentmenat. A Quarta Catalana, victòries del Nouvallés i Valldoreix B, empat del Valldoreix A i derrota del Mira-sol Baco.

El Junior B ha guanyat en l'últim minut de partit al Tibidabo Torre Romeu per situar-se en quarta posició a cinc punts de la zona d'ascens a Segona Catalana. Al mateix grup 6 de Tercera, la PB Sant Cugat ha perdut un partit que guanyava per dos gols al minut cinc, i a hores d'ara l'equip santcugatenc se situa en la 16a posició, en zona de descens.

Al Grup 14 de Quarta Catalana el Mira-sol Baco perd davant Les Fonts i se situa en la vuitena posició. En el Grup 16 el Valldoreix empata a dos gols davant el San Pancracio i continua líder de la categoria, i al mateix grup el Nouvallès aconsegueix una àmplia victòria (7-1) enfront el Rosario Central. Els santcugatencs es troben a la 10a posició. Al Grup 19 el Valldoreix B guanya (0-3) l'Esquerra de l'Eixample, i després d'aquesta jornada es troba també 10è.