Duque (SantCu): 'Ser a 1a Catalana requereix una afició de 1a, i ara no és així'


  • Comparteix:

José Luis Duque reclama el suport de l'afició / Font: Facebook

José Luis Duque reclama el suport de l'afició / Font: Facebook

La marxa del SantCu a Primera Catalana és força bona com demostra el vuitè lloc i els 25 punts assolits a la primera volta, però el tècnic, José Luis Duque té una espina clavada. Duque fa una crida a l'afició local perquè sigui més activa quan l'equip juga a casa. El tècnic qualifica de 'correcta' l'afició vermell-i-negra però li reclama que sigui més expressiva i visqui els partits de diumenge amb més intensitat. Duque és conscient que el primer pas s'ha de fer des del club.

Diumenge comença la segona part de la lliga i el SantCu torna a jugar a la ZEM Jaume Tubau. El rival, l'Horta. Però el camí és llarg i tot està per decidir. El tècnic del SantCu, José Luis Duque, és conscient que queda molta feina per fer i que malgrat l'actual situació a la competició no es poden tirar coets. Duque considera que cal sumar esforços i demana una major implicació de l'afició.

José Luis Duque

Estem en una categoria on tot suma. A casa la gent és correcta però ha d'animar. Per ser a Primera Catalana cal una afició de Primera catalana i ara no és així.


L'entrenador del SantCu és conscient del model multidisciplinar de la ciutat i entén que el futbol sigui un esport més, però lamenta que l'afició no ho visqui com en altres pobles i ciutats. Duque sent que 'quan juguem a casa sembla que juguem fora'. El tècnic reconeix que el tema s'ha tractat al club i, en el seu moment, la directiva va prendre alguna iniciativa. No obstant, opina que potser s'ho hauria de replantejar.

José Luis Duque

L'afició no respon perquè possiblement no se li ha fet la crida correcta. És un tema que potser el club s'ha de replantejar. Insisteixo que el futbol es viu molt poc.



Diumenge que ve comença la segona volta de la lliga i el SantCu rebrà la visita de l'Horta, sisè, amb els mateixos punts que els vemell-i-negres, a tres quarts de cinc de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.