Jordi Pujol fitxa pel SantCu procedent de la Penya Blaugrana Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordi Pujol a l'estudi de Cugat.cat

Jordi Pujol a l'estudi de Cugat.cat

El Sant Cugat Esport incorpora el davanter de la Penya Blaugrana Sant Cugat Jordi Pujol pel tram final de temporada. Pujol, en declaracions a Cugat.cat, ha destacat que jugar amb el SantCu és 'una gran oportunitat' i que espera ajudar amb els seus gols a la permanència de l'equip vermell-i-negre. El nou jugador santcugatenc ha marcat 6 gols en els 15 partits que ha disputat amb la Penya Blaugrana. Per contra, el SantCu ha donat la baixa a Tudó, migcampista, i Raventós, defensa, que havien arribat a l'octubre a l'entitat.

El SantCu vol potenciar el seu atac i per aquest motiu ha incorporat un davanter, Jordi Pujol. Pujol, de 31 anys, havia jugat amb el SantCu quan estava a Preferent i per tant complirà la seva segona etapa al club vermell-i-negre. El nou fitxatge procedeix de la Penya Blaugrana Sant Cugat on ha marcat 6 gols en 15 partits a Tercera Catalana. Pujol no s'esperava la trucada del SantCu i es mostra molt motivat amb el nou repte.

Jordi Pujol

No m'esperava la trucada del SantCu i és una gran oportunitat que vull aprofitar.


El nou davanter vermell-i-negre espera aportar la seva experiència i també capacitat golejadora. Pujol espera tenir sort de cara a porteria i marcar ben aviat.

Jordi Pujol

Espero aportar experiència i marcar gols ben aviat.


Pujol podria debutar diumenge a la ZEM Jaume Tubau davant el Ripollet en un matx entre dos conjunts que lluiten per la permanència al grup 1 de Primera Catalana. Els qui ja no podran jugar més amb el SantCu són el defensa Raventós i el migcampista Tudó que han causat baixa a l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.