El Junior reuneix 15 caixes de material per als nens del tercer món


  • Comparteix:

Gran recolecta l'ha que ha obtingut el Junior per ajudar als nens de l'Àfrica

Gran recolecta l'ha que ha obtingut el Junior per ajudar als nens de l'Àfrica

El Junior FC aconsegueix reunir 15 caixes de material esportiu en la campanya solidària que ha realitzat amb col·laboració de l'ONG Esport Solidari Internacional. L'edició d'enguany ha estat un èxit, en el qual la família blau-i-negre ha aportat una gran quantitat de material per als més necessitats. Davant la gran recapta que s'ha obtingut l'entitat santcugatenca ha confirmat que l'any que ve tornaran a realitzar aquesta iniciativa.

15 caixes repartides en 118 parells de botes de futbol, 223 samarretes, 56 xandalls, 33 dessuadores, 47 parells de mitges i 85 protectores són el material que la família del Junior ha volgut donar en la campanya solidària del club santcugatenc en col·laboració amb l'ONG Esport Solidari Internacional. Un acte que demostra els valors del club blau-i-negre, i és que aquesta recapta suposa un acte de companyonia, esport i solidaritat amb els demés. El president del Junior, Miquel Ranera, es mostra satisfet amb les resposta del socis.

Miquel Ranera

Una gran resposta per parts dels nostres socis per ajudar aquesta gent que està més necessitada. És una forma d'educar i de compartir amb gent que no té res.


De la seva banda, el patró i tresorer de l'ONG Esport Solidari, David Bellver, assegura que aquesta ha estat una de les millors recollides que han fet.

David Bellver

La recollida ha estat espectacular. De les més bones que hem tingut. Estem molt agraïts al Junior per aquest esforç.


Amb l'èxit que ha tingut aquesta recollida el Junior ha confirmat que per l'any que ve tornarà a repetir aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.