Gerard Vallés i Eric Morroco reforcen el Junior de cara a la temporada vinent


  • Comparteix:

El Junior manté la plantilla de l'actual temporada amb les incorporacions de Marroco i Vallés

El Junior manté la plantilla de l'actual temporada amb les incorporacions de Marroco i Vallés

Eric Marroco i Gerard Vallés s'han convertit en nous jugadors del Junior de cara a la nova temporada. Marroco juga de davanter i procedeix del Sant Cugat Esport mentre que Vallés és migcampista i arriba del Juvenil Nacional del Mollet.

El nou entrenador del Junior, Paco Carballo, continua perfilant la plantilla de cara la temporada vinent on la joventut i l'aposta pel planter són els eixos bàsics. L'equip s'ha reforçat amb l'arribada del davanter Marroco, ex del SantCu, i que pot aportar gol a l'equip blau-i-negre. L'altre fitxatge és el santcugatenc Gerard Vallés, migcampista que procedeix del juvenil Nacional del Mollet i que ja havia militat al Junior. A banda d'aquests nouvinguts, cinc juvenils faran la pretemporada amb el primer equip el 19 d'agost per fer-se un lloc a la plantilla. Paco Carballo analitza els dos nous jugadors i destaca la filosofia del club, joventut i planter.

Paco Carballo

Gerard Vallés encaixa en el perfil del Junior. Marroco é sjove i té molta qualitat.


Carballo no dóna per tancada la plantilla perquè s'està buscant algun reforç a la part defensiva i també ofensiva de l'equip. De moment continuen tots els jugadors de la temporada passada a excepció del porter Sergio Abad que causa baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.