El Buzz Lightyear campió de la 30a edició de la Marató de l'Olímpyc Floresta


  • Comparteix:

Imatge del pavelló de Can Llobet durant el torneig

Imatge del pavelló de Can Llobet durant el torneig

El Buzz Lightyear es proclama campió de la 30a edició de la Marató de futbol sala de l'Olímpyc Floresta en derrotar a la final el Last Minute. El torneig que ha durat des de divendres fins dissabte a la tarda ha comptat amb 12 participants i s'ha disputat al pavelló de Can Llobet. Segons l'organització, durant els dos dies de competició s'ha mostrat un gran nivell de futbol.

La Marató de futbol sala de l'Olímpyc Floresta segueix consolidant-se com un torneig de referència a l'estiu i enguany ha celebrat la tercera dècada. 12 equips han lluitat per endur-se el títol i a l'últim esglaó abans de saber el campió s'han trobat el Buzz Lightyear i el Last Minute. Finalment els campions han estat els primers que comptaven amb una representació de l'Olímpyc Floresta com Arnau Abadal, Oriol Romero, Albert Cardona i Diego Neira. Per la banda del finalista també hi havia jugadors florestans com Martí Àngel, Marc Feu, Sandro Aguiló i Xaloc Rion.

El director de comunicació de l'Olímpyc Floresta, Pol Moragas, destaca el bon nivell del torneig i el fet que tot hagi sortit com s'esperava.

Pol Moragas

Des del club estem molt contents, la jornada ha sortit molt bé i a més s'ha pogut veure un bon nivell de futbol sala.


L'organització també s'ha mostrat molt satisfeta per haver arribat a la 30a edició i esperen seguir fent-ho en el futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.