El SantCu reviu les experiències del Campus a l'Índia en un blog


  • Comparteix:

Imatge de l'expedició santcugatenca a l'Índia

Imatge de l'expedició santcugatenca a l'Índia

El Sant Cugat Esport ha creat un blog per recordar els millors moments i les experiències viscudes en el campus de l'Índia. A l'espai web, els santcugatencs hi aportaran textos, imatges fetes pel fotògraf del club i vídeos de l'estada al país asiàtic.

El Sant Cugat Esport torna a mirar a l'Índia, però aquesta vegada ho fa des de la xarxa. Els representants vermell-i-negres, que van participar en el campus que el club va fer al juliol al país asiàtic, han decidit explicar les seves experiències en un blog. L'organitzador del Campus del SantCu a l'Índia, Julián Marín, explica que un dels objectius és compartir l'experiència viscuda.

Julián Marín

Al viatge de tornada ens preguntem com fer arribar l'experiència viscuda. El blog neix per satisfer la necessitat d'explicar què vam viure allà.


A més, Marín creu que el fet d'apropar les vicències a la gent pot engrescar els lectors a participar econòmicament amb la Fundació Vicente Ferrer. A l'Índia, l'expedició vermell-i-negra va coincidir amb un grup de famílies andaluses que visitaven una escola que havien aconseguit construir. Marín creu que el seu projecte no és tan ambiciós com el de les famílies andaluses, però que el blog servirà perquè els santcugatencs se sensibilitzin amb la causa.

Julián Marín

El nostre objectiu no és tant ambiciós com el de les famílies andaluses, però volem que els santcugatencs sàpiguen què fem allà.


De moment, el blog consta de diversos textos anomenats 'Diari de Viatge' que narren el dia a dia de l'expedició santcugatenca. Més endavant, s'hi introduiran vídeos que es van fer durant l'estada de l'expedició vermell-i-negra a l'Índia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.