Pérez (SantCu): 'Sóc un rematador, golejador i visc del gol'


  • Comparteix:

Federico Pérez, darrer fitxatge del SantCu / Font: Sant Cugat Esport

Federico Pérez, darrer fitxatge del SantCu / Font: Sant Cugat Esport

El davanter argentí de 28 anys Federico Pérez és la darrera incorporació del SantCu. Pérez ha jugat amb l'Independiente d'Avellaneda argentí i es defineix com un jugador que viu del gol. El nou davanter encara no ha debutat amb l'equip tot i que ha anat convocat en les dues últimes jornades.

Després de 10 jornades de competició, la plantilla del SantCu ha patit diferents altes i baixes. En el capítol de baixes destaquen Óscar Medina, Jonatan Pérez i Guille Garcia que abandonen la disciplina vermell-i-negra. Per contra, fa dues setmanes que el club ha incorporat el migcampista Adrián Cáceres procedent del Masnou de Tercera Divisió i que debutava fa dues jornades al camp de l'Olímpic de Can Fatjó. L'altre fitxatge és l'argentí Federico Pérez que ve del Kansas Citiy americà tot i que no es va incorporar al conjunt per problemes burocràtics. El nou davanter del SantCu ha jugat des de ben petit a l'Independiente d'Avellaneda i després per diferents equips argentins. Federico Pérez es defineix com un jugador que viu del gol i que espera aportar molt al seu nou conjunt.

Federico Pérez

Visc del gol i vull aportar tot el que pugui al meu nou equip.


Pérez ha anat convocat les dues últimes jornades, però encara no ha debutat. El davanter argentí pot tenir els seus primers minuts diumenge a les dotze del migdia al camp del Sant Esteve Sesrovires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.