Els presidents d'Olímpyc i FS Sant Cugat destaquen la dificultat de Segona B


  • Comparteix:

El derbi escalfa motors a Cugat.cat

El derbi escalfa motors a Cugat.cat

Els presidents d'Olímpyc Floresta i de Futbol Sala Sant Cugat, Àngel Ruiz i Jordi Palau, coincideixen a destacar la dificultat de la nova categoria en què competeixen els seus primers equips, la Segona Divisió B. Els màxims mandataris dels dos clubs ho afirmen, en declaracions a Cugat.cat, a pocs dies del primer derbi santcugatenc de futbol sala de la temporada.

El derbi ja escalfa motors. Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat s'enfrontaran aquest dissabte a Can Llobet en un partit de necessitats. Els dos conjunts santcugatencs de Segona B arriben amb necessitat de punts, si bé la situació del conjunt vermell-i-negre és molt més delicada que la del florestà. L'equip dirigit per Albert Tejero és cuer sense haver sumat cap punt en 13 jornades. El de Xaloc Rion, de la seva banda, és quart per la cua, primera posició que queda fora de llocs de descens, amb 11 punts.

Després d'un inici gris, l'Olímpyc va reaccionar per encadenar tres victòries consecutives. Un procés d'adaptació a una categoria molt més exigent que la Tercera Divisió, com reconeix el president florestà, Àngel Ruiz.

Àngel Ruiz

Sabíem que la categoria era dura, ens costa puntuar. Crec que l'equip està funcionant tot i les lesions.


Una dificultat que ha viscut amb més intensitat el Futbol Sala Sant Cugat. Malgrat ascendir com a campions del grup 1 de Tercera Divisió, a diferència de l'Olímpyc, que va ser tercer al grup 2, els vermell-i-negres han patit lesions i baixes importants i han perdut precisió i confiança, dinàmica que els ha dut a ser a 11 punts de la salvació, que precisament marca l'equip florestà. El president del club i porter del primer equip, Jordi Palau, també reconeix la dificultat de la nova categoria.

Jordi Palau

No ens esperàvem aquest començament. Sabíem que seria una temporara molt difícil i el nivell esportiu molt alt. Però esperàvem que la il·lusió i les ganes de la gent ens donés algun punt.


La victòria del derbi pot significar, doncs, reforçar les posicions i el treball de l'Olímpyc Floresta o atorgar els primers punts al Futbol Sala Sant Cugat, afegit a un increment de moral pel fet d'endur-se el derbi a domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.