Barça i Espanyol s'imposen en el torneig de la Fundació Vicente Ferrer


  • Comparteix:

Els dos equips d'elit del futbol català, Barça i Espanyol, s'emporten la victòria al 1r Torneig Vicente Ferrer organitzat pel Sant Cugat Esport. Els blaugranes s'han imposat en les categories prebenjamí i benjamí, mentre que els alevins blanc-i-blaus s'han endut el darrer trofeu. La ZEM Jaume Tubau i la Guinardera han acollit una jornada de futbol solidari en la qual han participat 21 clubs i 36 equips.

El FC Barcelona s'ha convertit en el clar dominador de la 1ª edició del Torneig Vicente Ferrer organitzat pel Sant Cugat Esport. El conjunt blaugrana s'ha imposat en la categoria prebenjamí superant el Nàstic Manresa per 2 a 0. La dinàmica guanyadora dels barcelonins ha seguit a la categoria benjamí, però aquesta vegada des de la tanda de penals superant l'Espanyol.

Finalment, a la categoria aleví els blanc-i-blaus han guanyat el Barça i han tornat el cop rebut a l'equip blaugrana. El torneig ha tingut un alt nivell amb rivals d'entitat com el Vila-real, l'Osca o el Nàstic de Tarragona. La competició s'ha disputat a la ZEM Jaume Tubau i a la Guinardera. El president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, ha destacat els valors que promou de l'esdeveniment entre els més petits.

Llorenç Santasusagna

Hem disfrutat d'un dia molt maco i amb un rerefons social


La recaptació del torneig anirà destinada a la Fundació Vicente Ferrer en un projecte de caire esportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.