Cardoner intenta convèncer els socis culers de la viabilitat del Nou Espai Barça


  • Comparteix:

El vicepresident del Barça, Jordi Cardoner, ha intentat convèncer un centenar d'aficionats del Barça sobre la viabilitat del Nou Espai Barça aquest diumenge al Casal de TorreBlanca. Aquest acte forma part de l'exposició itinerant que el club organitza per tot Catalunya.

Sant Cugat ha estat el 23è municipi que ha acollit l'exposició itinerant del Futbol Club Barcelona per explicar el nou projecte de l'Espai Barça que inclou la remodelació del Camp Nou, el Palau i diferents arranjaments dels voltants de l'estadi. El cost total de la inversió és de 600 milions d'euros.

El centenar d'assistents a l'acte han formulat diferents preguntes al vicepresident, Jordi Cardoner. S'hi ha qüestionant la viabilitat del projecte i el fet que no s'hagués explicat en campanya electoral.

Cardoner ha explicat que el més important per la junta directiva és que els socis estiguin ben informats.

Jordi Cardoner

Perseguim la voluntat d'informar-se i que arribi a tothom per demanar la participació de tothom. La gent informada participa més.



Els socis del Barça votaran dissabte el futur del Nou Espai Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.