El Junior perd a casa i s'allunya de l'ascens

El Junior cau per la mínima (0-1) davant el Juventud 25 de Septiembre a la 27a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Una expulsió del defensa blau-i-negre Bernat ha deixat el conjunt local amb 10 homes gairebé 60 minuts, encaixant l'únic gol del partit en el minut 67 amb un xut des de fora de l'àrea ajustat al pal dret. La derrota deixa els santcugatencs a 11 punts de la segona posició quan en resten 21 per jugar.

Mentre els dos equips han estat amb 11 jugadors, cap dels dos ha aconseguit imposar el seu futbol, tot i que el Juventud 25 de Septiembre ha gaudit de les millors ocasions. Però quan s'arribava a la mitja hora de joc, el defensa local Bernat ha vist la targeta vermella directa per aturar amb la mà un xut sobre la línia de gol. Afortunadament pel Junior, Antonio Rodríguez ha xutat el penal al pal.

Els santcugatencs han sabut mantenir-se al partit tot i jugar amb 10 i han acabat la primera part amb empat a 0. A la represa, els visitants han aconseguit finalment el gol de la victòria, gràcies a un fort xut ras des de fora l'àrea de Daniel Domínguez. Amb 10 homes i per sota al marcador, el Junior ja no ha pogut fer res per capgirar el marcador.

L'entrenador del Junior, Paco Carballo, es mostrava orgullós de l'entrega dels seus jugadors a l'acabament del matx, tot i que advertia que queden detalls per millorar.

Paco Carballo

Hem jugat amb inferioritat i hem treballat molt. Hi ha certs detalls que s'han de millorar, però hem fet un gran partit.

La propera jornada el Junior visita el líder de la categoria, el Sant Ildefons, a 28a jornada del grup 3 de Segona Catalana.