El Sant Cugat Esport venç l'Espluguenc i segueix escalant posicions


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport guanya l'Espluguenc (3-2) en la 30a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els vermell-i-negres han solucionat el partit amb un 3-0 al minut 60 que ha quedat curt pel que s'ha vist al camp. Amb aquest resultat el SantCu suma tres victòries seguides per primera vegada aquesta temporada.

Victòria fàcil i un pèl afortunada del SantCu davant l'Espluguenc. El partit ha començat de cara pel conjunt vermell-i-negre quan Jota ha aturat un penal a Marc Raposo al minut 9. El porter local podria haver estat expulsat en l'acció de la pena màxima. Els visitants no han generat perill en atac i el SantCu ha sortit a matar el matx. Marcelo ha desaprofitat el primer després d'una errada clamorosa del porter rival i ha fet desesperar el públic de la ZEM Jaume Tubau. El davanter s'ha redimit del seu error marcant el primer de la tarda en culminar una assistència d'Ivan Carrera.

A la represa l'Espluguenc ha tingut l'empat des del onze metres, però Raposo de nou no ha estat encertat en el llançament. L'àrbitre ha penalitzat unes mans de Germán dins l'àrea. Ha estat la jugada clau del partit, ja que en l'acció posterior el SantCu ha incrementat el seu avantatge amb el segon, obra de Roger Valdés després d'un gran retall. Abans, Marcos Forzinetti havia fallat un u contra u força evident. Sense temps per a la reacció blau-i-blanca, Marcelo ha posat la cirereta amb el tercer amb un xut que ha tocat al pal abans d'entrar. El '9' vermell-i-negre podria haver marcat un hat-trick si no hagués estavellat un cop de cap al travesser.

L'Espluguenc ha retallat distàncies amb un gol de Gerard. Els vermell-i-negres no ha fet sang del seu oponent tot i els visitants han posat el 3-2 a tres minuts del final que ha regalat uns minuts de patiment a l'afició local. L'entrenador del Sant Cugat Esport, Camilo Speranza, ha destacat el bon paper dels seus homes.

Camilo Speranza

Hem dominat clarament, hem tingut moltes ocasions durant tot el partit.


Al SantCu li resten quatre partits per acabar la temporada. Els vermell-i-negres ja tenen la permanència assegurada i diumenge visiten el camp del Gornal, que lluita per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.