El Mira-sol jugarà davant l'Empenta la promoció d'ascens a Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Mira-sol jugarà davant l'Empenta a la promoció d'ascens a Tercera Catalana / Foto: Zoraida Lavín

El Mira-sol jugarà davant l'Empenta a la promoció d'ascens a Tercera Catalana / Foto: Zoraida Lavín

El Mira-sol Baco disputarà davant l'Empenta la promoció d'ascens a Tercera Catalana després del sorteig de la federació catalana de futbol. Els mirasolencs han quedat subcampions al grup 15 mentre que els maresmencs ho han fet al grup 5. El partit d'anada es disputa aquest cap de setmana a camp de l'Empenta i 15 dies després a Sant Cugat.

Després de 13 anys a Quarta Catalana, el Mira-sol Baco vol tornar a ser conjunt de Tercera Catalana. Els verd-i-negres afronten una oportunitat única per fer el desitjat salt de categoria en una temporada brillant on han quedat segons per darrera del campió invicte, l'UDAF Inter. El Mira-sol ha sumat 22 victòries, dos empats i quatre perduts.

L'Empenta de Premià ha baixat aquesta temporada de Tercera i vol recuperar la categoria perduda. Els del Maresme han quedat segons, a 10 punts del Juventus i amb un balanç de 18 victòries, un empat i cinc derrotes.

El segon entrenador del Mira-sol, Manel López, destaca que cal preparar bé el partit i conscients del treball que cal fer.

Manel López

Hem de cuidar aspectes del joc i sobretot molt respecte pel rival.


El matx d'anada segurament es disputarà aquest dissabte a les vuit del vespre a Premià pendent de la confirmació de la federació catalana de futbol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.