Una jornada més com a líders


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta continua líder després de guanyar el Salou per 3 gols a 6. El Sant Andreu de la Barca segueix a un punt dels florestans i continua sent l'únic equip capaç de fer ombra als homes de Pepe Sánchez.

El matx ha començat amb dos gols de Jose i Xaloc que posaven el 0 a 2. L'única reacció en el primer temps dels locals ha estat un gol que posava l' 1 a 2. Tot i això, la resposta florestana s'ha materialitzat amb dos gols més. 1 a 4 al final del primer temps. Primera part propicia pels florestans que els ha permés tenir el partit a l'abast de la mà.

A la represa, els locals encaixaven el cinquè gol. Lluny d'enfonsar-se, el Salou ha tret la seva dignitat marcant dos gols. El punt de màxima tensió ha vingut en un penal favorable als locals que podia posar el 4 a 5, però Sandro l'ha aturat. La feina ha quedat rematada amb un gol de Dani que posava el definitiu 3 a 6. Escoltem al capità florestà, Xaloc Rión, qui ens explica les claus de la victòria:

Xaloc Rion

Estem contents amb el resultat del partit: hem guanyat i aquest era l'objectiu


El Sant Andreu no falla i segueix a un punt dels de La Floresta, el Tàrrega ha guanyat la seva cita, però queda despenjat a sis punts, la diferència amb el líder, l'Olimpyc. La propera prova pels florestans serà d'aquí a dues setmanes al pavelló de Can Llobet contra La Garriga. Fem un crida desde Cugat.cat perquè els aficionats de l'Olimpyc aneu a animar el conjunt de Pepe Sànchez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.