Continuarà la ratxa?


  • Comparteix:

(Arxiu)

(Arxiu)

L'AXA juga a la pista del Montmeló amb la intenció de guanyar i esperar a que el Manlleu, segon, punxi per situar-se en posició d'ascens. Els santcugatencs han sumat 25 dels darrers 27 punts en joc.

Montmeló i AXA Sant Cugat s'enfronten a l'avantpenúltima jornada de la Nacional B de futbol-sala. Els santcugatencs són tercers amb 53 punts, a un del Manlleu, que és segon. Més distanciat es troba el Rubí amb 58.

Els vermell-i-negres són coneixedors que en aquestes tres jornades s'hi juguen l'ascens. També es veritat que els de Jaime Martínez tenen el partit més complicat aquesta jornada a la pista del Montmeló. En el partit d'anada, els santcugatencs van caure derrotats. Els locals són novens i tenen la permanència assegurada. Per tant, un matx molt igualat encara que si fem cas de les estadístiques, els vermell-i-negres són favorits. Dels darrers 9 partits, els de Jaime Martínez han sumat 8 victòries i un empat.

Un matx amb molt en joc pels santcugatencs. Montmeló- AXA, dissabte a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.