Golejada per agafar moral

Fins a set gols ha celebrat l'Olímpyc davant del Tàrrega

L'Olímpyc Floresta venç per 7 gols a 1 davant del Tàrrega en el primer partit de la segona volta de la Nacional B. Els florestans no han tingut excessius problemes per superar l'últim classificat. L'equip blanc-i-blau segueix segon, a un punt del líder, el Riera de Cornellà.

El partit entre l'Olímpyc i el cuer de la lliga ha començat amb l'equip local buscant resoldre per la via ràpida. Els florestans han pressionat la sortida de pilota del Tàrrega i han gaudit de bones ocasions de gol fins que Martí Casas ha obert el marcador. Uns minuts més tard, arribava el segon dels locals i tot i que els de l'Urgell han aconseguit escurçar distàncies ja abans de la mitja part el resultat era de 3 a 1 favorable als de La Floresta.
A la repressa ha estat un monòleg florestà. L'equip visitant no ha pogut aguantar l'envestida local i els gols han arribat un rere l'altre. Fins a quatre gols en una molt bona segona part en què l'Olímpyc s'ha pogut refer de la derrota de la setmana passada davant del Prats de Rei. El porter de l'Olímpyc, Sandro Aguiló, analitza la victòria.

Sandro Aguiló

Cada partit és complicat. Avui hem jugat bastant bé però en algun moment ens ha costat.

La competició de la Nacional B es pren una jornada de descans. Després d'aquesta aturada l'Olímpyc visitarà la pista del Sant Andreu de la Barca, dissabte 20 de febrer, a dos quarts de set (18:30h).