Tornen a volar dos punts a l'últim moment

L'Olímpyc Floresta empata (6-6) davant el Balaguer i deixa escapar una oportunitat d'or per allunyar-se en el liderat. Els florestans han arribat al descans vencent per un gol, però a la represa els balaguerins s'han posat dos gols per sobre. L'Olímpyc ha remuntat de forma èpica però a 40 segons pel final l'equip visitant ha igualat el marcador.

L'Olímpyc ha sortit fred a la pista de Can Llobet i als primers minuts de l'enfrontament ja perdia. En una primera part molt igualada els blau-i-blancs han anat a remolc fins el final quan han aconseguit avançar-se per 3 gols a 2. A la represa, un altre cop els balaguerins han sortit més endollats i amb tres gols consecutius han sembrat el pànic a Can Llobet. L'Olímpyc, com sempre, ha continuat buscant la victòria i s'ha posat a jugar de cinc. D'aquesta manera i amb tres gols gairebé seguits els florestans s'han posat per davant al marcador a només tres minuts pel final. Però un altre cop, la mala sort ha jugat una mala passada als blau-i-blancs i en una jugada aïllada han empatat a 40 segons per l'acabament.

L'entrenador de l'Olímpyc, Chema Redondo, lamenta que s'escapin tants punts als últims instants dels partits.

Chema Redondo

Últimament no sabem estar en els últims moments. Però avui tampoc hem estat malament.

Els florestans, tot i l'empat, seguiran sent líders del grup 2 de la Nacional B durant l'aturada nadalenca. El proper partit el disputaran el 8 de gener davant del Prats de Rei.