Victòria i més líders

Imatge d'arxiu de l'Olímpyc

L'Olímpyc Floresta guanya (2-6) la Salle Gràcia sumant la tercera victòria consecutiva al grup 2 de la Nacional B. Els florestans han dominat el marcador des de l'inici i segueixen intractables a domicili on han guanyat tots els seus partits. Amb aquest triomf, l'Olímpyc segueix al capdavant de la taula amb 11 victòries i tres empats. Els blau-i-blancs són més líders després de l'empat del Sant Vicenç a Balaguer (2-2).

L'Olímpyc continua amb pas ferm en el lideratge del grup 2 de la Nacional B. Els florestans han sortit a per la victòria des del primer moment, però fins el minut 10 no han aconseguit avançar-se. Amb el primer gol el partit ha anat de cara pels blau-i-blancs que abans del descans han anotat el segon. A la represa, els graciencs s'han posat les piles i han escurçat distàncies, però l'Olímpyc no s'ha deixat sorprendre i ha tornat a anotar. De nou, una badada visitant ha tornat a donar ales a la Salle que s'ha posat a només un gol de l'empat. Amb el 2 a 3 els florestans han decidit tancar el partit per la via ràpida marcant tres gols més que els mantenen al capdavant de la taula.

El tècnic florestà, Chema Redondo, creu que tot i la victòria els jugadors han de mantenir l'actitud per seguir vencent.

Chema Redondo

És un tema d'excés de confiança. Aquesta lliga és molt complicada i per guanyar s'ha de jugar molt bé.

L'Olímpyc tancarà la primera volta la setmana que ve davant l'Esparreguera a Can Llobet. En cas de guanyar els blau-i-blancs sumaran la quarta victòria de la temporada, fita que encara no han aconseguit.