Segona badada consecutiva

Dues jornades sense sumar els tres punts

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) a la pista del penúltim classificat, el Gelida i suma la segona jornada consecutiva sense sumar els tres punts. Els blanc-i-blaus s'han deixat remuntar un partit que tenien dominat al descans amb un clar avantatge de dos gols. Els florestans segueixen líders del grup 2 de la Nacional B empatats a punts amb el Sant Vicenç ja que aquests no han aprofitat l'ensopegada florestana i també han cedit un empat, en aquest cas a la pista del la Salle Gràcia.

L'Olímpyc no es troba en el millor moment de la temporada pel que fa a resultats. Els florestans que van patir la primera derrota la setmana passada davant el Salou es trobaven amb l'oportunitat d'or de recuperar-se amb la visita a la pista del penúltim classificat. El primer temps de domini blanc-i-blau feia presagiar un partit còmode, sobretot pels dos gols que donaven avantatge als florestans. Però a la represa ha arribat la davallada, la defensa no ha estat atenta i els gelidencs han aprofitat per remuntar de forma inesperada. Amb el marcador advers els de Chema Redondo s'han posat a jugar de cinc i d'aquesta manera han aconseguit salvar un punt.

El jugador de l'Olímpyc Martí Casas reconeix el mal segon període, però té esperances en aixecar el vol.

Martí Casas

Hem sortit molt malament a la segona part, però seguim confiant en nosaltres mateixos.

La propera jornada els florestans reben el Sant Sadurní, equip situat a la 12a posició. L'enfrontament entre tots dos equips de la primera volta va acabar amb un 2 a 5 favorable als de La Floresta.