Redondo (Olímpyc Floresta): 'El que hem fet és collonut'

Victòria èpica de l'Olímpyc a Sant Andreu

L'Olímpyc Floresta guanya a la pista del líder, el Sant Andreu de la Barca, després de sobreposar-se a dues expulsions i remuntar un 3 a 1 en contra en els últims vuit minuts. Els florestans, sumen set punts de nou possibles i se situen a la part alta de la classificació.

L'Olímpyc Floresta s'ha hagut de sobreposar al primer gol del Sant Andreu i ha aconseguit l'empat just abans del descans. A la represa, Fernando s'ha lesionat en una jugada en la que ha acabat expulsat. Jugant amb un menys han expulsat Martí Àngel i amb dos menys, l'Olímpyc ha rebut dos gols que han posat el 3 a 1 en contra. En els últims vuit minuts, l'Olímpyc ha apel·lat a l'èpica i ha capgirat el marcador, posant-se per davant i golejant l'equip que fins ara era el líder del grup dos de la Tercera Divisió Estatal.

El tècnic de l'Olímpyc, Chema Redondo, es mostra exultant amb el partit que han fet els seus jugadors.