L'Olímpyc Floresta somia a abandonar l'última posició contra la Peña Deportiva


  • Comparteix:

L'Olímpyc vol tornar a sumar contra la Peña Deportiva

L'Olímpyc vol tornar a sumar contra la Peña Deportiva

L'Olímpyc Floresta afronta el partit contra la Peña Deportiva motivat després d'haver aconseguit el primer punt de la temporada la setmana passada. Aquest matx del grup 3 de Segona Divisió B es jugarà dissabte a les cinc de la tarda a Can Llobet. La injecció de confiança que van rebre els florestans els fa arribar al partit amb ganes de sumar més punts per seguir escalant posicions.

La Peña Deportiva arriba en un millor estat de forma. Acumula tres jornades en les quals ha aconseguit allunyar-se de la derrota de la primera jornada, tot i que en el partit de la setmana passada va perdre la ratxa de victòries que arrossegava. Ocupen una tranquil·la vuitena posició i els gols en contra fruit d'una irregular defensa els han impedit ser més amunt. Segons el tècnic de l'Olímpyc, els eivissencs són un equip molt agressiu a la pressió i que tenen un parell de jugadors de qualitat que marquen la diferència.

Xaloc Rion considera que és necessari sumar de tres en tres perquè les posicions de salvació no s'allunyin. Segons Rion, la millora en el físic els ajudarà a ser més contundents quan estiguin a prop de l'àrea.

Xaloc Rion

Vam començar tard la pretemporada i ens està costant arrencar a nivell físic. Potser és això el que ens falta. Si millorem aquest punt amb una mica de confiança, crec que anirem més endavant.


L'Olímpyc Floresta tindrà les baixes de David Oliva i Marc Feu. És dubte el porter Joan Pol Cuiran, que jugarà en funció de la seva evolució fins dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.