El femení del Futbol Sala Sant Cugat continua invicte a la Guinardera

Les santcugatenques golejen (7-1) el Linyola i sumen tots els seus partits jugats a Sant Cugat amb victòria

Inici d'any fantàstic del primer equip femení del Futbol Sala Sant Cugat que ha golejat (7-1) el Linyola a la jornada 10 de la Divisió d'Honor i es consolida a la cinquena posició de la classificació. Les santcugatenques continuen invictes a la Guinardera on sumen els seus partits per victòries. Les de Manel Muñoz han edificat el triomf en els últims cinc minuts del primer temps amb un contundent 4 a 0 per marxa al descans. A la represa, les vermell-i-negres han continuat amb el festival golejador i han exhibit un gran joc coral. L'equip santcugatenc visita d'aquí a 15 dies la pista del Vallirana, conjunt de la part baixa de la taula.

El partit s'ha iniciat amb una alta intensitat i ritme i les santcugatenques han avisat amb una pilota al pal. El Futbol Sala Sant Cugat ben aviat ha jugat de cinc amb la portera-jugadora per superar l'alta pressió lleidatana. El Linyola també ha gaudit d'una ocasió que s'ha estavellat al pal. Els darrers sis minuts de primera part s'han tenyit de color local amb quatre dianes. La primera ha estat obra de Marta Colomé, la segona d'Anna Domingo que en una gran jugada coral. El tercer, novament de Domingo, que ha estat molt llesta després de pressionar a una jugadora rival i establir el 3 a 0. El quart ha estat obra de Noa Pérez d'estratègia. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans.

A la represa, el Linyola ha fet el primer gol, però Anna Domingo ha fet el cinquè i Judit Jordán el sisè. Per tancar la golejada, novament Anna Domingo ha fet el setè i el quart en el seu compte particular completant una actuació estel·lar. El tècnic, Manel Muñoz, destaca la gran feina col·lectiva de totes les jugadores.

Manel Muñoz

Hem fet un gran partit davant el tercer classificat tant en atac com en defensa.