L'Olímpyc Floresta goleja la Unión amb un molt bon joc coral

Els florestants superen contundentment (5-1) els colomencs en un partit brillant dels locals

L'Olimpyc Floresta ha superat contundentment (5-1) la Unión en matx corresponent a la jornada 8 del grup 1 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han exhibit un joc coral i vistós marcat per un segon temps ple d'efectivitat florestana. Els de Joan Pinilla han marxat al descans amb un 2 a 0 que ha servit per edificar el triomf a la segona meitat. L'Olímpyc ocupa la setena plaça i a set punts del líder, l'Arenys de Munt. Els floretans visiten la propera jornada la pista del Rubí, conjunt de la part alta de la taula.

L'Olímpyc ha assolit una victòria rodona amb una maneta plena de bon joc. El partit s'ha iniciat amb oportunitats a totes dues porteries entre dos conjunts que necessiten victòries per apropar-se a la part alta de la classificació. Qui ha obert la llauna ha estat l'Olímpyc a través de Jan Galinsoga, al minut 12. Tres minuts més tard, nova diana de Pau Carvajal que ha ampliat el marcador amb el 2 a 0. Abans de marxar al descans, la Unión ha tingut una clara ocasió, però la pilota s'ha estavellat al pal.

A la represa, els florestans han errat el tercer amb una ocasió molt clara que no ha trobat el camí del gol. Els àrbitres han estat protagonistes expulsant el porter de l'Olímpyc Oscar Cruz amb doble targeta groga per protestar. Aquest fet ha provocat el debut del porter juvenil Marc López que ha encaixat el primer gol, obra de Marco Adoni Gómez. Els florestans han reaccionat amb la diana del bigolejador Jan Galinsoga que ha marcat el tercer, a falta de vuit minuts per acabar el matx. La Unión ha vist com el porter Rubén Gallego ha estat expulsat i aquest fet l'ha aprofitat l'Olímpyc per fer el quart, obra de Xavi Monrabal aprofitant la superioritat numèrica.

El cinquè i definitiu gol ha estat obra de Jan Galinsoga completant el hat trick en una tarda màgica.