L'Handbol Sant Cugat inicia la pretemporada amb el debut a Nacional


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat inicia la pretemporada amb la mirada posada a la Primera Nacional

L'Handbol Sant Cugat inicia la pretemporada amb la mirada posada a la Primera Nacional

L'Handbol Sant Cugat inicia aquest dilluns la pretemporada en el debut de l'equip a Primera Nacional. Els de Joan Sancho tenen l'objectiu de mantenir la categoria. Els vermell-i-negres disputaran quatre amistosos abans del debut a la lliga previst per al 21 de setembre a la pista del Sarrià de Ter.

Inici de treball físic, tècnic i tàctic per carregar piles de cara a la nova temporada per a l'Handbol Sant Cugat. Un conjunt que la temporada passada assolia l'ascens a Primera Nacional guanyant la Lliga Catalana i també imposant-se a la fase sector d'ascens amb gran autoritat.

Després d'aquesta exitosa campanya, els vermell-i-negres tornen als entrenaments per preparar el debut a la nova categoria. Per afrontar amb garanties el repte, els de Joan Sancho jugaran dissabte o diumenge contra el Sant Vicenç de Lliga Catalana a pista dels del Baix Llobregat encara sense horari confirmat. El matx següent serà el primer cap de setembre en el quadrangular de l'OAR Gràcia on l'equip sabadellenc, rival dels santcugatencs a la lliga, serà el primer obstacle per accedir a la final. Dimecres de la setmana vinent al pav 3 i a les deu del vespre contra la Salle Bonanova de Lliga Catalana. Últim test abans d'iniciar la competició.

El porter Joan Ramírez, l'extrem dret Albert Braulio i el lateral esquerra Àlex Ortega del filial faran la pretemporada amb el primer equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.