L'Handbol Sant Cugat es vol aliar amb la força del pav 3 per superar el Montcada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat vol acabar l'any al pav 3 amb victòria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat vol acabar l'any al pav 3 amb victòria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat i la Salle Montcada s'enfronten aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler en un partit entre dos dels millors conjunts del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs, quarts, hauran de fer front a la millor defensa del campionat, la d'una Salle Montcada que és segona. Els vermell-i-negres intentaran tornar al camí de la victòria després d'haver perdut contra l'OAR Gràcia el cap de setmana passat.

Duel de grans recursos entre dues plantilles que compten amb alguns dels millors jugadors de la categoria. La titànica ofensiva de l'Handbol Sant Cugat s'examinarà davant la millor defensa de tota la lliga, amb 291 gols rebuts en 12 partits, el millor registre dut a terme fins ara. Aquest bon bagatge darrere es veu completat amb el determinant rendiment en atac dels germans Maresma, Albert i Pau, que sumen 78 i 42 gols respectivament.

L'equip santcugatenc, de la seva banda, espera comptar amb el suport dels seus aficionats en l'últim partit de l'any al pav 3 per ajudar a assolir un triomf de prestigi, que tornaria a apropar els de Joan Sancho a la segona posició. El tècnic vermell-i-negre avisa del perill del bloc de Montcada i Reixac, l'únic que fins ara ha estat capaç de vèncer el Sant Martí Adrianenc.

Joan Sancho

És l'únic equip que ha derrotat el Sant Martí, un equip molt complicat. Té la millor defensa de la categoria en aquests moments i un joc col·lectiu important.


Sancho tindrà les baixes d'Oliver Bonaccini i el dubte de Marc Jordán, amb molèsties des del partit de l'OAR Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.