L'Handbol Sant Cugat espera iniciar de nou una ratxa victoriosa a Esplugues


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita aquest dissabte a les vuit del vespre la pista d'un Handbol Esplugues en hores baixes en partit corresponent a la 17a jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs tindran al davant un rival molt jove i amb potencial, però que no acaba d'aconseguir bons resultats.

Els santcugatencs compten amb tots els efectius per visitar un Handbol Esplugues que és avantpenúltim amb set punts, pels 21 dels santcugatencs. Malgrat la mala classificació, en el partit d'anada els espluguencs van demostrar tenir arguments per posar en problemes l'equip vermell-i-negre, tenint contra les cordes en alguns moment el conjunt dirigit per Joan Sancho. El mateix Sancho reconeix que la classificació de l'Handbol Esplugues no fa justícia a l'equip ni al joc que desenvolupa.

Joan Sancho

Crec que la seva classificació no s'ajusta a l'equip que té. Contra ells vam tenir un rival complicat. Són joves, una mica inexperts, però cada vegada juguen millor.


Per aquest matx, Sancho podrà comptar, si ho creu convenient, amb el nouvingut Quim Cebrià, que l'anterior jornada va quedar fora per problemes de tramitació de la fitxa. El partit es juga a les vuit del vespre al Complex Esportiu Les Moreres d'Esplugues de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.