L'Handbol Sant Cugat femení s'estrena a la Copa Federació contra el Cardedeu B


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat debuta a la Copa Federació / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat debuta a la Copa Federació / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat femení debuta aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a l'edició d'enguany de la Copa Federació. Les santcugatenques s'estrenaran a domicili contra el Cardedeu B en partit corresponent al grup B. Les de Jordi Martín havien demanat ajornar el partit per comptar amb diferents baixes, però el tràmit no s'ha pogut dur a terme i hauran de competir amb una plantilla en quadre.

Després d'acabar en avantpenúltima posició al grup C de Primera Catalana, l'Handbol Sant Cugat seguirà provant de fer créixer el seu equip femení en una competició que s'allargarà fins a finals de maig. El primer rival és el filial del Cardedeu, un conjunt que en la fase prèvia, al grup D, ha disputat la mateixa lliga que el primer equip del seu club i que ha acabat en penúltim lloc amb dos triomfs, un menys que les santcugatenques.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.